Klubbhuset Avlopp 2

NU FUNGERAR AVLOPPSANLÄGGNINGEN !!!!

Flera hjältar i föreningen har under morgonen hjälpt till att laga avloppsanläggningen. Jimmy är en av hjältarna som med sin kunskap och erfarenhet kunde återställa pumpen. Det var tydligen slangar med mera som hade lossnat. Efter att ha rengjort pumpen och annat tekniskt kunde Jimmy starta upp allt igen. En viktig sak att tänka på när man utnyttjar toaletterna i hamnen är att man får inte kasta bindor, servetter och liknande i toaletten.  detta vet de flesta av er men ibland har man kanske gäster med sig och så vidare. Då kan det vara bra att påminna.

Vi kommer också se till att det finns tydliga lappar uppsatta om detta. På måndag kommer jag att säga upp hyresavtalet avseende den extra toalett vi ställt upp. Det är en dags uppsägning så troligen försvinner den på tisdag eller onsdag. Så länge vi har den är den naturligtvis till för att användas. Ha en fortsatt fin helg!

Hälsningar Marianne 
 

Etiketter: klubbhuset