Klubbhuset Avlopp 1

Hej alla medlemmar!

Allt kan hända när man hyr vårt klubbhus.  Idag vid lunchtid upptäcktes att toaletten i klubbhuset och den vid grindarna 
in till hamnområdet inte fungerade. Lennart, Janne och Peter jobbade på för att hitta felet. De kontaktade mig och Claes Lange och påtalade problemet. Kontakt togs med Roslagsvatten. De var snälla och kom ut omedelbart. De meddelade att problemet är inte deras anläggning. Det är föreningens pump i brunnen, vid grindarna till hamnen, som inte fungerar. Brunnen behöver tömmas idag, varför kontakt togs med Rang Sells. De är på väg nu ikväll för att tömma brunnen. Jag möter upp dom. Kanske felet kan vara att något fastnat  i pumpen. Om inte det är felet måste vi få tag på någon som kan laga alternativt byta ut pumpen.  Tyvärr drabbar detta de som hyr klubbhuset ikväll och imorgon lördag. För att underlätta för hyresgästerna fick vi tag på en firma som hyr ut toaletter. Dom har var vänliga och kom ut redan ikväll och ställde ut en toalett. Den hyr vi till 26 junimed förhoppning om att avloppsanläggningen är lagad till dess.

Tyvärr kan inte båtar använda avloppsanläggningen i hamnen. Ett stort tack till Lennart, Janne och Peter för att ni ställde upp och offrade er eftermiddag!

Jag hoppas ni alla förstår att vi gör allt vi kan för att återställa avloppsanläggningen så fort som möjligt. Tacksam för ert tålamod! Ha en fortsatt trevlig helg!

Hälsningar Marianne och Claes Lange

Etiketter: klubbhuset